Marian Cozma, comemorat sâmbătă, cu ocazia meciului MKB Veszprem-HCM Constanţa

Fanii echipei MKB Veszprem au anunţat că sâmbătă, cu ocazia meciului din Liga Campionilor, dintre echipa lor favorită şi HCM Constanţa, va avea loc şi ceremonia de comemorare a lui Marian Cozma.

225 afișări
Imaginea articolului Marian Cozma, comemorat sâmbătă, cu ocazia meciului MKB Veszprem-HCM Constanţa

Marian Cozma, comemorat sâmbătă, cu ocazia meciului MKB Veszprem-HCM Constanţa (Imagine: Remus Badea/Mediafax Foto)

"Au trecut deja patru ani de când l-am pierdut tragic pe Marian Cozma şi trei ani de când am inaugurat statuia lui. Dorim să continuăm tradiţia comemorării lui Marian Cozma şi vă invităm să ne fiţi alături", au anunţat fanii echipei din Veszprem, care au organizat în fiecare an o ceremonie în memoria lui Cozma.

În 2013, aceasta va avea loc sâmbătă, înaintea, dar şi după meciul dintre MKB şi HCM Constanţa, programat de la ora 18.15, în grupa B a Ligii Campionilor. Ceremonia va include o slujbă religioasă, aprinderea de lumânări şi depunerea de coroane la statuia jucătorului român, dar şi un moment de reculegere.

Marian Cozma a fost înjunghiat mortal, în 8 februarie 2009, într-o discotecă din oraşul unde juca, în altercaţie fiind implicaţi şi alţi doi coechipieri, sîrbul Zarko Sesum şi croatul Ivan Pesici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici