Marian Drăgulescu: Am primit un avertisment, dar acum sunt la zi cu procedurile

Gimnastul Marian Drăgulescu a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, a primit un avertisment din partea Federaţiei Internaţionale de Gimnastică, precizând că în prezent a îndeplinit toate porcedurile legate de controalele antidoping.

53 afișări
Imaginea articolului Marian Drăgulescu: Am primit un avertisment, dar acum sunt la zi cu procedurile

Marian Drăgulescu: Am primit un avertisment, dar acum sunt la zi cu procedurile (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

"Problema a fost că am completat cu întârziere acele formulare, dar s-a rezolvat acest lucru. Am primit un avertisment, iar acum sunt la zi. Nu pot să spun că nu am fost informat de aceste proceduri, însă nu a crezut nimeni că eu voi reveni şi chiar voi participa la Campionatele Mondiale. Nici federaţia română nu a ştiut că o să mă pun pe picioare, că o să intru în competiţie şi că o să prind echipa. Oricum, eu am fost testat şi la Campionatele Mondiale, chiar de două ori, deci nu se poate spune ceva despre acea competiţie. Singurul motiv al lor a fost că noi trebuie să completăm online un formular, la un interval de timp, iar eu am întârziat cu chestiile astea", a precizat Drăgulescu.

Federaţia Internaţională de Gimnastică (FIG) a anunţat, miercuri, printr-un comunicat, că a trimis un avertisment "sever" sportivului Marian Drăgulescu, pentru că nu a respectat procedurile legate de lupta împotriva dopajului.

Potrivit sursei citate, împotriva gimnastului român au fost formulate trei capete de acuzare, în privinţa încălcării regulii potrivit căreia sportivul trebuia să anunţe revenirea sa în activitate după retragere comunicată de forul naţional de profil, la finalul anului 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici