Marian Iancu: Sunt mulţumit de parcursul Timişoarei în Europa

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Timişoara, Marian Iancu, a declarat, joi seară, după victoria din meciul cu Dinamo Zagreb, scor 2-1, că este mulţumit de parcursul echipei bănăţene în cupele europene.

42 afișări
Imaginea articolului Marian Iancu: Sunt mulţumit de parcursul Timişoarei în Europa

Marian Iancu: Sunt mulţumit de parcursul Timişoarei în Europa (Imagine: Mediafax Foto)

"Sunt mulţumit de parcursul Timişoarei în Europa. Ne-am lovit de Şahtior, apoi de Stuttgart şi am avut o grupă foarte grea în Liga Europa. Le-a prins bine jucătorilor discuţia de după meciul cu Braşov. A fost un an complex pentru Timişoara. Tot ce ni se întâmplă este pe un trend ascedent. Jucătorii vor primi banii de la UEFA pentru punctele obţinute în grupă", a spus Iancu la Gsp TV.

Marian Iancu a precizat că nu este supărat pe Scutaru, care a înscris, joi, în propria poartă: "Nu sunt supărat pe Scutaru pentru autogol. Jucătorul care a şutat era în ofsaid".

Iancu a menţionat că a făcut o ofertă pentru un "mijlocaş de creaţie din ţară", dar nu a precizat numele acestuia, spunând doar că nu este Tameş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici