Marian Pană este noul antrenor principal al echipei Gloria Bistrița

Marian Pană a fost numit antrenor principal al echipei Gloria Bistrița, urmând să-și preia atribuțiunile de marți, când formația ardeleană începe stagiul de pregătire de la Govora.

15 afișări
Imaginea articolului Marian Pană este noul antrenor principal al echipei Gloria Bistrița

Marian Pană este noul antrenor principal al echipei Gloria Bistrița (Imagine: Mediafax Foto)

În cadrul staffului condus de directorul tehnic-manager general Florin Halagian, funcția rămăsese vacantă după despărțirea de Sandu Tăbîrcă.

"După plecarea lui Sandu Tăbîrcă, Gloria avea nevoie de un nou antrenor principal, așa că Marian Pană a fost alesul. În rest, stafful tehnic rămâne neschimbat", a anunțat președintele clubului bistrițean, Jean Pădureanu, pe site-ul oficial al ACF Gloria.

Marian Pană, în vârstă de 40 de ani, a jucat pentru echipele Flacăra Moreni, Victoria București, FC Argeș, Dinamo București (cu care a ieșit campion în 1992 avându-l antrenor pe Florin Halagian), Hapoel Haifa, Chindia Târgoviște, FC Brașov și Juventus București.

A debutat în prima ligă în meciul Flacăra Moreni - FCM Brașov 0-1, din data de 16 noiembrie 1986.

A strâns 209 meciuri și 21 de goluri în prima divizie, 9 partide în cupele europene și 2 selecții la naționala României, ambele în 1991.

Marian Pană, care va debuta ca antrenor principal în Liga I, a pregătit echipele Petrolul Târgoviște (2001-2002), CS Otopeni (2002-2007), Cetatea Suceava (2007-2008), Știința Bacău (2009).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici