Marian Rada, confirmat antrenor principal al FC Rapid

Tehnicianul Marian Rada a semnat joi un contract cu durata de un an şi jumătate cu FC Rapid şi va beneficia de "mână liberă" în pregătirea echipei şi la transferuri, având ca obiectiv o clasare a echipei cât mai sus în Liga I, "chiar şi pe podium", informează site-ul oficial al grupării giuleşteme.

197 afișări
Imaginea articolului Marian Rada, confirmat antrenor principal al FC Rapid

Marian Rada, confirmat antrenor principal al FC Rapid (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"FC Rapid Bucureşti anunţă oficial că astăzi, 10 ianuarie 2013, domnul Marian Rada a semnat un contract din postura de antrenor principal al echipei noastre pe o durată de un an şi jumătate. Acesta va avea mâna liberă în pregătirea echipei noastre, va realiza transferuri, avînd un obiectiv o clasare cât mai sus în clasamentul Ligii 1, de ce nu chiar şi pe podium. În zilele următoare, înainte de plecarea echipei în primul stagiu de pregătire, domnul Marian Rada îşi va definitiva stafful tehnic cu care acesta va lucra la FC Rapid Bucureşti", a notat sursa citată.

Marian Rada a preluat Rapidul la 20 octombrie, după ce lui Ioan Ovidiu Sabău i-a fost reziliat contractul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici