Marica: În doar trei zile, Cosmin Contra a schimbat mentalitatea şi sistemul de joc

Atacantul Ciprian Marica a notat, într-un mesaj postat pe Facebook, că la meciul cu Granada, scor 3-3, bucuria marcării unui gol a fost afectată de rezultatul nesatisfăcător şi a menţionat că noul tehnician al echipei Getafe, Cosmin Contra, a schimbat în trei zile mentalitatea şi sistemul de joc.

228 afișări
Imaginea articolului Marica: În doar trei zile, Cosmin Contra a schimbat mentalitatea şi sistemul de joc

Marica: În doar trei zile, Cosmin Contra a schimbat mentalitatea şi sistemul de joc

"Bucuria marcării unui gol a fost afectatã de rezultatul nesatisfăcător! Cam asta ar fi concluzia... E frustrant să conduci de 3 ori şi să pierzi două puncte, dar eu iau ce a fost pozitiv în meciul cu Granada, faptul că am marcat de 3 ori şi că am demonstrat că putem juca bine pe atac. Nu pot să fiu mulţumit, am condus de trei ori, iar la final ne-am văzut egalaţi. În doar trei zile de când e la conducerea echipei, Cosmin Contra a schimbat mentalitatea şi sistemul de joc. S-a simţit dorinţa, agresivitatea suplimentara, dar şi presiunea, a existat o stare de nervozitate ce s-a reflectat în execuţii. Mai e mult de muncă, trebuie să exersăm mai mult faza de apărare. O luam de la capăt, avem o săptămână pina la meciul cu Bilbao, vom da totul pentru a remedia minusurile arătate cu Granada. Va mulţumesc mult pentru susţinere şi va invit sa ne ţineţi pumnii în continuare! O zi grozavă!", este mesajul postat sâmbătă de Marica.

Ciprian Marica a marcat un gol la debutul tehnicianului Cosmin Contra la Getafe, vineri, în meciul cu Granada, scor 3-3, din etapa a XXVIII-a a campionatului Spaniei. Marica a marcat în minutul 6.

Conform site-ului oficial al clubului spaniol, Marica a declarat după meci că Getafe a fost echipa mai bună şi a pierdut două puncte. "Am fost echipa mai bună şi am pierdut două puncte. Însă nu mai putem schimba totul. Am condus de trei ori. Sunt puţin trist pentru rezultat, dar trebuie să fim pozitivi, am obţinut un punct. Mister nu poate schimba multe lucruri în trei zile, dar a schimbat mentalitatea, s-a văzut că echipa joacă fotbal, am marcat de trei ori astăzi. Când se schimbă antrenorul se jucătorii sunt mai motivaţi, cei care nu au evoluat încep să dea mai mult, să fie mai competitivi. Cred că este un lucru bun pentru echipă, pentru toţi. Trebuie să îmbunătăţim apărarea, pentru a nu primi gol atât de uşor. Vrem să dăm mai mult, să facem mai mult şi nu avem răbdare. Avem mulţi jucători de calitate şi este adevărat pierdem uşor mingea. Presiunea se simte pe teren şi de aceea pierdem atât de uşor mingea. Mi-a plăcut mult că oamenii sunt încântaţi de venirea lui Cosmin, au încredere îl el şi sunt alături de echipă. Eu sunt încântat", a afirmat fotbalistul român.

La partida de vineri seară, pentru Getafe au mai marcat Lisandro Lopez '38 şi Lafita '72. Golurile echipei Granada au fost înscrise de Riki '35 şi El-Arabi '62, '77.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici