Marica: Sper, ca român, să ne calificăm împreună cu Steaua

Atacantul Ciprian Marica (Schalke 04) a declarat pe site-ul personal că speră ca şi echipa sa, şi FC Steaua, adversare în grupa J a Ligii Europa, să meargă în primăvara europeană, dar că în primul meci, de pe Arena Naţională, îşi doreşte să câştige formaţia la care evoluează.

50 afișări
Imaginea articolului Marica: Sper, ca român, să ne calificăm împreună cu Steaua

Marica: Sper, ca român, să ne calificăm împreună cu Steaua (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"E ciudat ce mi se întâmplă, n-aş fi vrut sub nicio formă să joc din nou împotriva românilor. Nu pot să exprim prin cuvinte ce simţi când vii acasă ca adversar, împotriva unor oameni pe care-i respect, împotriva unor colegi de la naţională. Aşa a vrut soarta. Sper din suflet, ca român, să ne calificăm împreună, şi Schalke, şi Steaua. Sunt profesionist, până la ora jocului voi recupera şi deficitul de pregatire fizică, vin să câştig pe National Arena. Am demonstrat şi cu Helsinki că noi nu cedăm niciodată. Dar sunt multe meciuri în grupe şi se pot aduna puncte. Dar vorbim foarte mult
de ceva ce se va întâmpla în viitorul oarecum îndepărtat", a spus Marica.

Ciprian Marica a făcut un apel către mass-media să nu insiste deocamdată pe acest subiect, atâta timp cât echipa naţională a României va juca în scurt timp două meciuri dificile în preliminariile CE 2012. "Avem două meciuri foarte importante, cu Luxemburg şi cu Franţa, avem nevoie şi ca presa să trezească oamenilor interesul şi atenţia asupra acestor jocuri, să fim susţinuţi la fel ca la partida cu Bosnia. Pentru că, oameni buni, avem şanse de calificare. Haideţi să le jucăm!", a adăugat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici