Marin Cilici s-a calificat pentru Turneul Campionilor

Tenismanul croat Marin Cilici, care a câştigat în septembrie US Open, s-a calificat pentru Turneul Campionilor, competiţie ce va avea loc la Londra, în perioada 9-16 noiembrie, a anunţat ATP.

90 afișări
Imaginea articolului Marin Cilici s-a calificat pentru Turneul Campionilor

Marin Cilici s-a calificat pentru Turneul Campionilor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cilici, în vârstă de 26 de ani şi ocupantul locului 8 ATP, este al cincilea jucător care a obţinut calificarea, după Novak Djokovici, Rafael Nadal, Roger Federer şi Stan Wawrinka.

Croatul se află la prima participare la turneul ce îi reuneşte pe cei mai buni opt jucători din lume.

Marin Cilici participă în aceste zile la turneul de la Moscova, la care s-a calificat vineri în semifinale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici