Marius Baciu este noul antrenor al formaţiei Concordia Chiajna

Tehnicianul Marius Baciu este noul antrenor al formaţiei Concordia Chiajna, acesta semnând, luni, un contract valabil până în vară cu opţiune de prelungire, a declarat, pentru agenţia MEDIAFAX, preşedintele grupării ilfovene, Cristian Tănase.

229 afișări
Imaginea articolului Marius Baciu este noul antrenor al formaţiei Concordia Chiajna

Marius Baciu este noul antrenor al formaţiei Concordia Chiajna (Imagine: Shutterstock)

"Ne-am înţeles cu Marius Baciu, un antrenor pe care noi îl considerăm cea mai bună soluţie pentru Concordia în momentul de faţă. A semnat un contract valabil până în vară, cu drept de prelungire. Obiectivul lui Baciu este unul foarte clar, clasarea pe locul 11 la finalul actualului sezon", a afirmat Tănase, pentru MEDIAFAX.

Luni dimineaţă, conducerea grupării din Chiajna a reziliat pe cale amiabilă contractele fostului antrenor Marius Şumudică şi ale membrilor stafului său. Din echipa acestuia a rămas doar antrenorul de portari, Radu Sărdescu.

Marius Baciu, care a condus deja primul antrenament al zilei, va fi ajutat de secunzii Erik Lincar şi de Răzvan Rotaru.

Tehnicianul Marius Şumudică, instalat la 13 martie 2014, a fost demis de la Concordia Chiajna, duminică seară, după meciul cu FC Braşov, scor 1-1, din etapa a XIX-a a Ligii I. Concordia ocupă în prezent locul 11 în clasament, cu 27 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici