Marius Copil a acces în ultimul tur al calificărilor la Australian Open

Tenismanul Marius Copil, locul 194 ATP, a acces, joi, în ultimul tur al calificărilor la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, informează site-ul oficial al competiţiei.

158 afișări
Imaginea articolului Marius Copil a acces în ultimul tur al calificărilor la Australian Open

Marius Copil a acces în ultimul tur al calificărilor la Australian Open (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

Copil l-a învins, în turul doi al calificărilor, cu scorul de 6-3, 3-6, 8-6, după o oră şi 47 de minute, pe germanul Philipp Petzschner, poziţia 418 în ierarhia mondială.

În ultimul tur al calificărilor, Marius Copil îl va întâlni pe învingătorul partidei dintre australienii Omar Jasika, locul 567 ATP, şi John-Patrick Smith, poziţia 201 în clasamentul mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici