Marius Copil s-a calificat în turul doi al turneului de la Le Gosier

Tenismenul Marius Copil, locul 144 ATP, l-a învins, marţi, cu scorul de 7-6 (2), 6-2, pe belgianul Kimmer Coppejans, locul 619 ATP, beneficiar al unui wild card, şi s-a calificat în turul doi al turneului challenger cu premii de 100.000 de dolari de la Le Gosier (Guadelupa).

121 afișări
Imaginea articolului Marius Copil s-a calificat în turul doi al turneului de la Le Gosier

Marius Copil (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto Arhiva)

Copil şi-a asigurat astfel un cec în valoare de 1.720 de dolari şi 9 puncte ATP.

În turul secund, românul îl va avea ca adversar pe câştigătorul partidei dintre cehul Lukas Rosol, locul 64 ATP, al doilea favorit al competiţiei şi Roman Borvanov din Republica Moldova, locul 487 ATP, jucător venit din calificări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici