Marius Copil s-a calificat în turul doi la challangerul de la Istanbul

Tenismanul Marius Copil, locul 182 ATP, s-a calificat, luni, în turul doi al turneului challanger de la Istanbul (Turcia), dotat cu premii în valoare totală de 75.000 de dolari, informează site-ul oficial al competiţiei.

107 afișări
Imaginea articolului Marius Copil s-a calificat în turul doi la challangerul de la Istanbul

Marius Copil (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Copil l-a învins, în runda inaugurală, cu scorul de 7-6 (3), 6-3, după o oră şi 30 de minute, de georgianul Aleksandre Metreveli, poziţia 422 în ierarhia mondială.

În turul doi, Marius Copil îl va întâlni pe învingătorul partidei dintre turcul Baris Erguden, beneficiar al unui wild-card şi locul 600 ATP, şi spaniolul Adrian Menendez-Maceiras, cap de serie numărul 6 şi poziţia 131 în clasamentul mondial.

Pentru calificarea în turul doi, Copil va primi opt puncte ATP şi un cec în valoare de 1.290 de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici