Marius Copil, Victor Hănescu şi Adrian Ungur vor juca în calificări la Wimbledon

Jucătorii de tenis Marius Copil, Victor Hănescu şi Adrian Ungur vor evolua în calificări la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, a anunţat, luni, site-ul oficial al competiţiei.

153 afișări
Imaginea articolului Marius Copil, Victor Hănescu şi Adrian Ungur vor juca în calificări la Wimbledon

Marius Copil, Victor Hănescu şi Adrian Ungur vor juca în calificări la Wimbledon

Marius Copil, locul 186 ATP, îl va întâlni, în primil tur al calificărilor, pe taiwanezul Jason Jung, poziţia 209 în ierarhia mondială.

Victor Hănescu, locul 194 ATP, va juca împotriva georgianului Nikoloz Basilaşvili, poziţia 153 în clasamentul mondial.

Adrian Ungur, locul 196 ATP, îl va întâlni pe germanul Dustin Brown, cap de serie numărul 12 în calificări şi poziţia 102 în ierarhia mondială.

Toţi cei trei sportivi români vor debuta, luni, în calificări la Wimbledon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici