Marius Pena: Meciul cu Manchester va fi cel mai important din viaţa noastră

Atacantul echipei Oţelul Galaţi, Marius Pena, a declarat că partida cu Manchester United, din deplasare, reprezintă cel mai important meci al carierei pentru toţi jucătorii antrenaţi de Dorinel Munteanu.

110 afișări
Imaginea articolului Marius Pena: Meciul cu Manchester va fi cel mai important din viaţa noastră

Marius Pena (Imagine: Mediafax foto/AFP)

"Meciul din Manchester va fi cea mai importantă partidă din viaţa noastră. Sunt incredibil de entuziasmat de această experienţă. Vrem să jucăm cu mult curaj şi cu inima deschisă în Anglia. Poate vom produce un şoc şi ne vom întoarce de la Manchester cu o remiză", a susţinut Pena pentru site-ul oficial al FIFA.

El a mărturisit că golul din meciul cu Basel a fost cel mai important din cariera lui, dar speră că viitoarele lui reuşite din Liga Campionilor să aducă şi puncte echipei Oţelul. "A fost cel mai important gol din cariera mea, dar din nefericire pentru noi, am pierdut meciul. Sper să mai înscriu goluri care să ne aducă şi puncte, pentru că golurile nu valorează nimic altfel", a mai spus jucătorul.

Atacantul gălăţean se consideră onorat de prezenţa în Liga Campionilor. "Este un privilegiu enorm să evoluăm împotriva celor mai bune echipe din Europa. Dacă aş putea alege, am juca în Liga Campionilor în fiecare sezon. Este cea mai bună şi cea mai mare competiţie şi fiind parte din ea este un sentiment minunat", a explicat Pena.

Marius Pena este convins că ar face faţă rigorilor unui campionat ca Bundesliga sau Premier League. "Aş vrea să joc în străinătate la un moment dat şi îmi plac campionatele din Germania şi Anglia. Sunt absolut convins că aş face faţă acolo", a adăugat atacantul.

Partida Manchester United FC - FC Oţelul Galaţi, din cadrul grupei C a Ligii Campionilor, se dispută în această seară, de la ora 21.45.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici