Marius Puşcaş: Vrem să depunem corpul lui Kurtes la Sala Sporturilor

Marius Puşcaş, membru în Consiliul de Administraţie al HCM Constanţa, a declarat, sâmbătă, că va discuta cu familia tehnicianului Zoran Kurtes, decedat la Mamaia, pentru a obţine permisiunea ca trupul neînsufleţit al antrenorului să fie depus la Sala Sporturilor.

122 afișări
Imaginea articolului Marius Puşcaş: Vrem să depunem corpul lui Kurtes la Sala Sporturilor

Marius Puşcaş: Vrem să depunem corpul lui Kurtes la Sala Sporturilor (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Vestea morţii lui Kurtes am primit-o de la un jucător (n.r. - Alexander Adzici, care locuia în acelaşi hotel cu antrenorul Kurtes şi care a anunţat salavrea). Cu 15 minute înainte a mers să-şi ia două sticle de apă, spunând că vrea să vadă un meci în cameră, apoi i s-a făcut rău. Nu s-a plâns de vreo problemă. El ducea o viaţă cumpătată, făcea mişcare, se antrena împreună cu jucătorii. Corpul a fost depus la morga din Constanţa şi va fi făcută o autopsie. Vom vorbi cu familia lui pentru a le cere permisiunea să depunem corpul antrenorului la Sala Sporturilor, pentru ca cei care l-au apreciat şi l-au iubit să poată să vină să-şi ia rămas bun", a declarat Puşcaş.

Antrenorul sârb al echipei de handbal masculin HCM Constanţa, Zoran Kurtes, în vârstă de 44 de ani, a decedat, vineri seară, în jurul orei 23.00, la Mamaia, în urma unui stop cardio-respirator.

Surse din cadrul clubului au declarat că tehnicianului sârb i s-a făcut dintr-o dată rău, s-a aşezat pe patul din camera de la Hotelul Flora din Mamaia, unde era cazat, iar un pieten care-l însoţea a sunat la 112. Un echipaj SMURD a încercat timp de o oră să-l resusciteze, fără să reuşească. Decesul a fost constat în jurul orei 23.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici