Marius Stan: Oţelul putea să trăiască fără probleme doi ani cu banii pe care i-am lăsat în cont

Primarul oraşului Galaţi, Marius Stan, a declarat, joi, că gruparea pe care a condus-o pentru mai mulţi ani, Oţelul Galaţi, putea să "trăiască doi ani fără niciun fel de problemă", cu banii pe care îi avea în conturi atunci când acţionar a devenit omul de afaceri Dan Adamescu.

104 afișări
Imaginea articolului Marius Stan: Oţelul putea să trăiască fără probleme doi ani cu banii pe care i-am lăsat în cont

Marius Stan (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Eu la Oţelul Galaţi am fost doar un simplu angajat, care şi-a depăşit atribuţiile de mai multe ori spre binele echipei. Acum altcineva este patron, dar din păcate sunt perceput ca acel om care l-a adus pe Adamescu. Dar nu am adus eu pe nimeni, că nu aveam nicio putere să aduc. Aşa a fost să fie din păcate. Este inadmisibil ca un un club ca Oţelul să se afle în insolvenţă. Cu banii care erau în cont atunci când am predat clubul trebuiau să trăiască doi ani fără niciun fel de problemă. Faptul că sunt în insolvenţă şi aproape de faliment nu mă bucură, mă întristează şi ar trebui să-i îngrijoreze pe cei care se ocupă de echipă", a declarat Stan.

Fostul preşedinte al clubului gălăţean nu este foarte optimist în ceea ce priveşte viitorul echipei: "Oraşului nu are cum să-i revină echipa pentru că nu permite legea, dar să ajungă în mâinile unora care le pasă se poate. Cu o singură condiţie, cei care sunt acum să renunţe. Acum, senzaţia care o dă echipa este că e una formată din jucători care vin la serviciu şi atât. Ultimul rezultat, 2-7 cu CFR Cluj, sună ca dracu. Am avut şi eu un 0-7 cu Rapid şi ne venea să intrăm sub pământ. Trebuie să demonstreze că a fost un accident. Mi-e greu să spun unde văd Oţelul în următorii ani, dar oricum, nu sunt optimist deloc".

Primarul Marius Stan a participat joi la o conferiniţă de presă prilejuită de organizarea unei gale de Superkommbat în Galaţi, ocazie cu care se vor strânge fonduri pentru ajutorarea victimelor inundaţilor din judeţ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici