Marius Şumudică: Îi dedic victoria lui Dinu Gheorghe

Antrenorul echipei Rapid Bucureşti, Marius Şumudică, a declarat, duminică, după victoria formaţiei sale, scor 7-1, în faţa grupării Victoria Brăneşti, că îi dedică succesul preşedintelui clubului, Dinu Gheorghe, absent din tribune.

17 afișări
Imaginea articolului Marius Şumudică: Îi dedic victoria lui Dinu Gheorghe

Marius Şumudică: Îi dedic victoria lui Dinu Gheorghe (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Îi dedic victoria preşedintelui Dinu Gheorghe, care a avut astăzi unele probleme şi nu a fost la meci. Sper să nu fie probleme conflictuale, probleme interne. Sunt alături de el şi îl vreau aproape, pentru că am nevoie de el lângă echipă", a spus Şumudică.

Tehnicianul a mai spus că jocul echipei sale începe să se lege şi că antrenorii trebuie să fie lăsaţi să construiască: "Mai mult decât cele şapte goluri marcate mă bucură jocul. Am marcat 12 goluri în trei-patru zile şi, chiar dacă adversarii au fost mai slabi, nu este deloc uşor să duci mingea în faţa porţii şi să marchezi. Eu am spus mereu că este nevoie de timp până când vor începe să se vadă câteva trasee şi până când jocul echipei se va închega. Antrenorii trebuie lăsaţi să muncească, pentru că şi un bucătar, dacă greşeşte primele trei clătite, patronul nu le scoate la vânzare şi îl lasă pe bucătar să facă altele. La noi nu există răbdare. Din acest motiv, în străinătate, antrenorii români au rezultate, pentru că există răbdare acolo. Avem o şcoală de antrenori foarte bună în România, dar la noi, la Steaua, la echipele mari, nu te aşteaptă nimeni".

Şumudică a declarat că formaţia sa va juca la fel de spectaculos şi de eficient ca Dinamo: "Îmi pare rău că am primit primul gol în Giuleşti în acest campionat, dar stăm destul de bine în apărare şi, încet-încet, vom egala spectacolul pe care îl face Dinamo şi vom marca la fel de multe goluri ca ei. Mă bucur că avem şi rezerve destul de puternice. Trebuie să câştigăm meciurile cu echipele mici, dacă vrem să ne batem la campionat. Îmi pare rău că i-am pierdut pe Rui Duarte şi pe Bozovici, care au leziuni musculare şi vor lipsi la meciul următor de la Timişoara".

Formaţia Rapid Bucureşti a învins, duminică, pe teren propriu, echipa Victoria Brăneşti, scor 7-1 (2-1), într-un meci din cadrul etapei a IX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici