Massimo Pedrazzini: Am pregătit şi loviturile de departajare

Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Massimo Pedrazzini, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă la Belgrad, înaintea meciului retur cu Partizan, că jucătorii "roş-albaştrii" au pregătit şi loviturile de departajare.

215 afișări
Imaginea articolului Massimo Pedrazzini: Am pregătit şi loviturile de departajare

Massimo Pedrazzini: Am pregătit şi loviturile de departajare (Imagine: Sebastian Tataru/Mediafax Foto)

"Meciul de mâine are o importanţă capitală pentru ambele echipe. Noi ne-am pregătit foarte bine din toate punctele de vedere. Suntem conştienţi că ne vom califica doar dacă marcăm. Am încercat să le dăm încredere băieţilor după meciul din tur. Am auzit că Partizan ne-a dominat în tur, dar din punctul nostru de vedere nu a fost aşa. Nu am fost surprinşi de jocul lor întur, ştiam că este o echipă foarte puternică. Va fi un meci deschis şi ne vom bucura să vedem un stadion plin. Prezenţa suporterilor poate fi o motivaţie şi pentru noi. Am pregătit şi loviturile de departajare, trebuie să fim pregătiţi din toate punctele de vedere. Nu cred că Partizan va juca la 0-0, ar fi prea riscant. Noi trebuie neapărat să marcăm, dar asta nu înseamnă că trebuie să ne descoperim. Stanciu este alături de noi, dar abia mâine după-amiază vom şti dacă va putea juca. Şansele sunt egale, iar diferenţa o va face calitatea individuală a jucătorilor", a spus Pedrazzini.

Căpitanul Stelei, Fernando Varela, a afirmat că este pregătit să joace în meciul de la Belgrad. "Mă simt bine, mult mai bine decât la meciul tur. Sunt pregătit sută la sută pentru meciul de mâine. La Steaua suntem obişnuiţi să jucăm cu mulţi suporteri în tribune, în deplasare. Important e să ne calificăm, deşi fanii vor fi aproape de favoriţii lor. Meciul de mâine nu e important doar pentru club, ci şi pentru jucători, antrenori şi oficiali. Ar fi o mare bucurie să intrăm în grupele Ligii Campionilor şi să întâlnim jucători renumiţi. Cred că este cel mai important meci pentru Steaua, deoarece cu toţii vrem să ajungem în grupe. Trebuie să jucăm ceea ce am pregătit la antrenamente, nu trebuie să ne speriem dacă Partizan va ataca", a precizat Varela.

Partida Partizan Belgrad - Steaua Bucureşti, din manşa secundă a turul trei preliminar al Ligii Campionilor, se va disputa miercuri, de la ora 21.30. În tur, la Bucureşti, cele două formaţii au terminat la egalitate, scor 1-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici