Max Verstappen, în pole position în Bahrain, în prima cursă a sezonului

Max Verstappen de la Red Bull a avut o prestaţie excelentă în calificări şi a obţinut pole position pentru Marele Premiu al Bahrainului.

330 afișări
Imaginea articolului Max Verstappen, în pole position în Bahrain, în prima cursă a sezonului

Max Verstappen, de la Red Bull, a avut o prestaţie excelentă în calificări şi a obţinut pole position pentru Marele Premiu al Bahrainului, care deschide sezonul, scrie BBC, iar lista de ponturi Formula 1 îl indică favorit.

Campionul mondial a fost cu 0,228 secunde mai rapid decât Charles Leclerc, de la Ferrari. George Russell, de la Mercedes, a fost al treilea, în faţa lui Carlos Sainz de la Ferrari.

Cursele din Bahrain şi Arabia Saudită au loc sâmbăta, pentru a ţine cont de începerea Ramadanului, duminică, 10 martie.

Această dată era programată iniţial pentru GP-ul Arabiei Saudite, astfel că organizatorii au devansat cursa cu o zi, iar regulile F1 prevăd că trebuie să existe o săptămână între două curse.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici