Mbappe va rata meciul cu Bayern Munchen din Liga Campionilor din cauza unei accidentări

Atacantul lui Paris St Germain, Kylian Mbappe, va fi indisponibil timp de trei săptămâni după ce a suferit o accidentare la coapsă, a anunţat joi clubul din Ligue 1, cea ce înseamnă că nu va fi disponibil pentru confruntarea din prima manşă a meciului cu Bayern Munchen din Liga Campionilor.

256 afișări
Imaginea articolului Mbappe va rata meciul cu Bayern Munchen din Liga Campionilor din cauza unei accidentări

Mbappe, Instagram

Jucătorul în vârstă de 24 de ani a şchiopătat în timpul primei reprize a meciului câştigat miercuri de PSG cu 3-1 la Montpellier, în care a ratat de două ori aceaşi lovitură de penalitate în prima parte a jocului.

PSG joacă cinci meciuri în perioada 4-19 februarie, internaţionalul francez urmând să rateze partida cu Bayern, precum şi partida din 16-imile de finală ale Cupei Franţei cu Olympique de Marseille.

"După ce a fost supus unor teste s-a contatat că Kylian Mbappe a suferit o accidentare la coapsa stângă la nivelul bicepsului femural", a precizat PSG.

Apărătorul Sergio Ramos a fost şi el înlocuit în timpul meciului de miercuri din cauza unui disconfort la aductori şi va fi supus joi unor teste suplimentare pentru a determina amploarea accidentării sale.

PSG şi-a mărit miercuri avansul în Ligue 1 la cinci puncte şi va primi sâmbătă pe teren propriu pe Toulouse.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
mbappe,
psg,
accidentare

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici