Meciul dintre Jo Jo Dan şi Selçuk Aydin va avea loc pe 19 noiembrie

Pugilistul Ion Ionuţ, alias Jo Jo Dan, şi turcul Selçuk Aydin se vor întâlni din nou pe 19 noiembrie, la Trabzon, într-un meci contând pentru titlul interimar al categoriei semimijlocie, versiunea WBC, se arată într-un comunicat remis, vineri, agenţiei MEDIAFAX, de reprezentanţii românului.

219 afișări
Imaginea articolului Meciul dintre Jo Jo Dan şi Selçuk Aydin va avea loc pe 19 noiembrie

Meciul dintre Jo Jo Dan şi Selçuk Aydin va avea loc pe 19 noiembrie (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

Potrivit comunicatului citat, promotorii lui Jo Jo Dan şi Selçuk Aydin au ajuns la o înţelegere pentru ca meciul să se rejoace pe 19 noiembrie, cu doar o noapte înainte de încheierea perioadei de 30 de zile pe care au avut-o la dispoziţie pentru a negocia.

În iunie 2010, Jo Jo Dan a fost învins în meciul pentru titlul interimar al categoriei semimijlocie, în versiunea WBC, la Istanbul, de turcul Selçuk Aydin. La începutul lunii august 2011, WBC a decis ca meciul dintre Jo Jo Dan şi Selçuk Aydin, disputat în 5 iunie 2010, să se rejoace, sportivul din Turcia câştigând după o decizie controversată. Câştigătorul acestui meci va deveni challengerul câştigătorului întâlnirii dintre Floyd Mayweather şi Victor Ortiz, ce va avea loc pe 17 septembrie, pentru titlu mondial la semimijlocie, versiunea WBC.

"Sunt fericit şi mulţumit că WBC a decis rejucarea meciului. Mă voi pregăti cât mai bine şi nu voi mai lăsa nicio urmă de îndoială asupra câştigătorului. Nu vor mai fi controverse de această dată. El are centura mea şi voi merge în oraşul său să o câştig", a declarat Jo Jo Dan, potrivit comunicatului citat.

De cealaltă parte, Selçuk Aydin a precizat că nu a fost mulţumit de prestaţia sa în primul meci, dar că acum e pregătit să câştige. "Este bine că s-a ajuns la un acord. Este ca un cadou pentru ziua mea. Chiar dacă am câştigat primul meci, nu am fost mulţumit de prestaţia mea. Este şansa mea să demonstrez că pot să boxez mai bine şi să-l opresc. Jo Jo Dan este un pugilist bun, care se mişcă bine în ring, dar asta nu-l va mai ajuta de această dată. Voi face ceea ce trebuie să fac. Îl voi face KO şi apoi voi lupta cu marile nume ale categoriei", a declarat Selçuk Aydin, care duminică va împlini 28 de ani.

Jo Jo Dan, care a ajuns la 29 de victorii la profesionişti, dintre care 14 prin KO, a mai cucerit şi titlul Universal Boxing Organizations (UBO).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici