Meciul FC Vaslui - Steaua, din etapa a X-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, 5 octombrie

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunţat, marţi, pe site-ul oficial, programul partidelor din etapa a X-a a Ligii I, meciul FC Vaslui - Steaua fiind programat sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 19.00.

909 afișări
Imaginea articolului Meciul FC Vaslui - Steaua, din etapa a X-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, 5 octombrie

Meciul FC Vaslui - Steaua se va disputa sâmbătă, 5 octombrie (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Marţi, într-o conferinţă de presă, preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, declarase că FRF a solicitat ca partida dintre FC Vaslui şi Steaua, contând pentru etapa a X-a a Ligii I, să se dispute sâmbătă, 5 octombrie, însă campioana ar dori să joace duminică. "Am avut o etapă interesantă cu jocuri nu grozav de bune, dar interesantă. Scandalurile nu au lipsit, iar greşelile de arbitraj nu lipsesc. Acum se prefigurează un nou scandal pentru că federaţia doreşte ca meciul Steaua cu Vaslui parcă să se joace sâmbătă, iar Steaua nu. Iniţial Steaua a fost de acord, iar ulterior nu, după scandalurile dintre cei doi antrenori (nr.r - Laurenţiu Reghecampf şi Victor Piţurcă). Noi o să ţinem cont de cererile FRF, întrucât suntem subordonaţi ei. Sunt interese şi ce poţi să faci?! Doar să ţii cont de regulamente", a spus Dragomir.

Programul partidelor care vor avea loc în perioada 4-7 octombrie, în etapa a X-a a Ligii I, este următorul:

Vineri, 4 octombrie:

ACS Poli Timişoara - Corona Braşov, ora 19.00, DigiSport

Gaz Metan Mediaş - Petrolul Ploieşti, ora 21.30, DigiSport

Sâmbătă, 5 octombrie:

Concordia Chiajna - Astra Giurgiu, ora 16.30, DigiSport

FC Vaslui - Steaua, ora 19.00, DigiSport

Duminică, 6 octombrie

Dinamo - Ceahlăul, ora 14.00, Antena 1/Dolce

FC Braşov - Viitorul, ora 17.00, DigiSport

Săgeata Năvodari - Pandurii Târgu Jiu, ora 19.00, DigiSport

Luni, 7 octombrie

FC Botoşani - Universitatea Cluj, ora 16.00, Dolce Sport

CFR Cluj - Oţelul Galaţi, ora 20.30, DigiSport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici