Meciul Simona Halep - Olga Govorţova, programat marţi, în turul I la 's-Hertogenbosch

Jucătoarea Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 1, va juca, marţi, de la ora 15.30, cu Olga Govorţova din Belarus, locul 110 WTA, sportivă venită din calificări, în primul tur al turneului de la 's-Hertogenbosch (Olanda), cu premii în valoare de 250.000 de dolari.

304 afișări
Imaginea articolului Meciul Simona Halep - Olga Govorţova, programat marţi, în turul I la 's-Hertogenbosch

Meciul Simona Halep - Olga Govorţova, programat marţi, în turul I la 's-Hertogenbosch (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Meciul româncei este al treilea de pe arena centrală a complexului Autotron Rosmalen. Ora de start s-ar putea amâna în cazul în care partida dintre Paul-Henri Mathieu şi Fernando Verdasco, programată de la ora 13.30, se va prelungi.

Halep şi Govorţova s-au mai întâlnit de trei ori până în prezent. Sportiva din Constanţa conduce cu scorul de 3-0, ultima partidă având loc tot pe iarbă, în urmă cu un an, în turul I la Wimbledon, când scorul a fost 6-2, 3-6, 6-3.

Simona Halep este deţinătoarea trofeului la turneul WTA olandez.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici