Meciurile de la BRD Bucharest Open, întrerupte din cauza ploii. Partida Simonei Halep cu Alexandra Krunici va începe la ora 19.00

Organizatorii BRD Bucharest Open au decis, joi, ca partida de dublu care trebuia să se dispute pe Arena Centrală, amânată din cauza ploii, să fie mutată pe terenul 1, iar întâlnirea Simonei Halep - Alexandra Krunici să înceapă la ora 19.00, dacă vremea va permite desfăşurarea ei.

116 afișări
Imaginea articolului Meciurile de la BRD Bucharest Open, întrerupte din cauza ploii. Partida Simonei Halep cu Alexandra Krunici va începe la ora 19.00

Meciurile de la BRD Bucharest Open, întrerupte din cauza ploii (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

La ora transmiterii acestei ştiri, organizatorii îndepărtează prelata de pe terenul central.

Meciurile care se disputau, în această seară, la BRD Bucharest Open au fost întrerupte din cauza ploii torenţiale. Ploaia a început când pe Arena Centrală intrau, pentru al doilea meci al zilei, perechile Elena Bogdan/Alexandra Cadanţu şi Raluca Olaru/Valeria Solovieva, întâlnire de dublu din sferturile de finală ale competiţiei bucureştene. Cele două perechi au apucat doar să-i salute pe spectatorii prezenţi în tribune, apoi arbitrul întâlnirii a decis suspendarea meciului.

Programul meciurilor care nu s-au disputat joi a fost modificat astfel:

Terenul Central

nu înainte de ora 19.00 - Simona Halep, cap de serie numărul 1 - Alexandra Krunici

Silvia Soler-Espinosa (Spania) - Roberta Vinci (Italia).

Terenul 1

Raluca Olaru/Valeria Solovieva (România/Rusia) - Elena Bogdan/Alexandra Candanţu (nu este precizată ora, terenul 1 fiind cel mai afectat de ploaie)

Terenul 2

nu înainte de ora 19.45 - Katarzyna Piter/Olga Savciuk (Polonia/Ucrain, cap de serie numărul 1) - Petra Cetkovska/Alexandra Panova (Cehia/Rusia)

Terenul 3

nu înainte de ora 20.00 - Cagla Buyukakcay/Karin Knapp (Turcia/Italia) - Irina-Camelia Begu/Maria Irigoyen (România/Argentina, cap de serie numărul 4)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici