Meciurile din sferturile de finală ale Ligii Campionilor

Echipa Paris Saint Germain va întâlni formaţia FC Barcelona, în timp ce Bayern Munchen va da piept cu Juventus Torino, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, s-a stabilit, vineri, în urma tragerii la sorţi efectuate la Nyon.

306 afișări
Imaginea articolului Meciurile din sferturile de finală ale Ligii Campionilor

Meciurile din sferturile de finală ale Ligii Campionilor (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Tabloul complet al meciurilor din această fază a competiţiei este următorul (primele echipe sunt gazde la meciul tur):

3 aprilie turul, respectiv 9 aprilie

Malaga (Spania) - Borussia Dortmund (Germania);

Real Madrid (Spania) - Galatasaray Istanbul (Turcia);

2 aprilie turul, respectiv 10 aprilie

PSG (Franţa) - FC Barcelona (Spania);

Bayern Munchen (Germania) - Juventus Torino (Italia).

Tragerea la sorţi a fost efectuată de fostul internaţional englez Steve McManaman, fost jucător la Liverpool, Real Madrid şi Manchester City.

Meciurile din sferturile de finală ale Ligii Campionilor sunt programate în 2 şi 3 aprilie, turul, şi în 9 şi 10 aprilie, returul. Tragerea la sorţi a partidelor din semifinale va avea loc la 12 aprilie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici