MEDIAFAX ZOOM: Steaua Bucureşti în cupele europene - GALERIE FOTO

Pe 7 mai 1986 Steaua Bucureşti intra în istorie ca prima echipa din Estul Europei şi singura dintr-o ţară comunistă care caştiga Cupa Campionilor Europeni. În acelaşi an avea sa caştige şi Supercupa Europei, iar doi ani mai târziu avea să ajungă din nou într-o finală europeană.

392 afișări
Imaginea articolului MEDIAFAX ZOOM: Steaua Bucureşti în cupele europene - GALERIE FOTO

MEDIAFAX ZOOM: Steaua Bucureşti în cupele europene - GALERIE FOTO

Însă seara în care Helmuth Duckadam apăra 4 penalty-uri la rând şi întreaga echipa a Stelei pleca acasă cu trofeul celei mai puternice competiţii europene nu avea să se mai repete. Au urmat numeroase înfrângeri şi victorii în competiţiile europene, seri în care suporterii au suferit sau au ieşit în stradă să se bucure pentru reuşita echipei favorite. Iar fiecare primăvară europeană a Stelei a adus cu ea şi speranţa într-o nouă seară magică.

GALERIA FOTO COMPLETĂ, PE MEDIAFAX ZOOM

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici