Pedeapsă MAXIMĂ pentru medicul care a abuzat sexual peste o sută de gimnaste în SUA, deşi a pledat vinovat

Fostul medic al lotului feminin de gimnastica al SUA, Larry Nassar, a fost condamnat, joi, la 60 de ani de închisoare pentru deţinerea de materiale pornografice cu caracter infantil.

2006 afișări
Imaginea articolului Pedeapsă MAXIMĂ pentru medicul care a abuzat sexual peste o sută de gimnaste în SUA, deşi a pledat vinovat

Medicul care a abuzat peste 100 de gimnaste a fost condamnat la 60 de ani de închisoare

Aproximativ 37.000 de imagini cu clipuri video au fost găsite pe computerele sale. Probele au fost concludente pentru sentinţa sa. Larry Nassar a fost condamnat la câte 20 de ani de închisoare, pentru fiecare dintre cele trei capete de acuzare. Deşi a pledat vinovat, fostul medic a primit pedeapsa maximă din partea tribunalului federal din Grand Rapids.

Coşmarul lui Larry Nassar nu se termină aici. El aşteaptă deciziile din alte două procese, în care este acuzat de agresiune sexuală asupra a 125 de sportive, printre care şi membre ale echipei olimpice a SUA.

Aly Raisman, McKayla Maroney si Gabby Douglas, toate trei medaliate olimpice, sunt victimele fostului medic al lotului de gimnastică.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici