Medvedev trece „nespălat pe cap” de testul Mannarino şi e în turul 3 la All England Club

Daniil Medvedev s-a calificat în turul al treilea la Wimbledon, câştigând cu 6-3, 6-3, 7-6(5) în faţa francezului Adrian Mannarino, vineri, după ce meciul lor a fost suspendat din cauza luminii insuficiente din ziua precedentă.

1214 afișări
Imaginea articolului Medvedev trece „nespălat pe cap” de testul Mannarino şi e în turul 3 la All England Club

Medvedev trece „nespălat pe cap” de testul Mannarino şi e în turul 3 la All England Club

Medvedev, al treilea favorit, a fost la un pas de victorie joi seară, înainte ca Mannarino să revină pe final şi să egaleze la 4-4 în setul al treilea, ducând meciul în a doua zi.

Numărul 35 mondial a continuat să ţină pasul cu rusul, care nu a ajuns niciodată în sferturile de finală la All England Club.

Medvedev a reuşit să câştige tiebreak-ul când stângaciul Mannarino a trimis un forehand lung, iar rusul va juca în continuare cu americanul Marcos Giron sau cu ungurul Marton Fucsovics.

Medvedev, care nu a pierdut niciun set la acest turneu, a declarat că ar putea avea un nou ritual norocos de urmat dacă va trebui să joace din nou un meci pe parcursul a două zile.

"Îmi amintesc că în urmă cu câţiva ani am păţit acest lucru împotriva lui (Hubert) Hurkacz şi am pierdut şi m-am pregătit într-un fel pentru un nou meci. Am făcut o baie de gheaţă, am terminat meciul ca şi cum ar fi fost un meci normal, iar a doua zi a trebuit să joc din nou", a spus el într-un interviu pe teren.

"Şi acest lucru nu a funcţionat pentru mine, aşa că am schimbat. Nu am făcut nimic ca şi cum meciul ar fi fost terminat, nu m-am spălat pe cap, am zis 'mă voi spăla după meci' şi a funcţionat, aşa că voi continua aşa dacă data viitoare voi avea un meci de două zile.

"Am făcut (totuşi) un duş", a adăugat el.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici