Mesaj de susţinere pentru Michael Schumacher, pe monoposturile Mercedes

Un mesaj de susţinere pentru Michael Schumacher, aflat de patru săptămâni în comă după accidentul suferit la schi, în staţiunea franceză Meribel, va apărea pe monoposturile de Formula 1 Mercedes, care vor efectua, începând de marţi, primele teste oficiale în 2014, la Jerez (Spania).

862 afișări
Imaginea articolului Mesaj de susţinere pentru Michael Schumacher, pe monoposturile Mercedes

Mesaj de susţinere pentru Michael Schumacher, pe monoposturile Mercedes (Imagine: Facebook)

Potrivit echipei germane, mesajul "#KeepFightingMichael" (n.r. - continuă să lupţi, Michael), cu # înainte, pentru a le permite fanilor să-şi manifeste la rândul lor susţinerea pentru septuplul campion mondial de Formula 1 pe reţelele de socializare, va fi vizibil pe noile monoposturi W05, pe care Lewis Hamilton şi Nico Rosberg le vor pilota în testele de la Jerez.

Campion mondial de două ori cu Benetton şi de cinci ori cu Ferrari, Schumacher şi-a petrecut partea finală a carierei sportive, între 2010 şi 2012, la echipa Mercedes, fără a reuşi să câştige vreo cursă pentru marca germană. Totodată, înaintea debutului în Formula 1, el a făcut parte din programul Mercedes de dezvoltare a tinerilor piloţi.

Michael Schumacher, 45 de ani, a fost rănit grav într-un accident de schi, la 29 decembrie, în staţiunea franceză Meribel. Germanul a fost operat până acum de două ori, fiind în comă indusă de la internarea în spital.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici