Mesajul lui Marica pentru jucătorii stelişti: Respect!

Atacantul formaţiei Schalke 04, Ciprian Marica, a scris pe contul personal de Facebook un mesaj de felicitare în care îşi arată respectul faţă de jucătorii echipei Steaua după victoria din meciul cu Chelsea din optimile de finală ale Ligii Europa.

223 afișări
Imaginea articolului Mesajul lui Marica pentru jucătorii stelişti: Respect!

Mesajul lui Marica pentru jucătorii stelişti: Respect! (Imagine: Toni Salabasev / MediafaxFoto)

"Felicitări români. Entuziasm, dăruire, curaj şi încredere sunt doar câteva din cuvintele care pot caracteriza jucătorii Stelei din acest meci. Respect!", a scris fotbalistul echipei naţionale a României.

El a adăugat în limba engleză: "Bravo, băieţi! Puteţi să câştigaţi şi la Londra".

Formaţia Steaua a învins, joi, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Chelsea Londra, într-un meci contând pentru prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Europa. Partida retur se va disputa la 14 martie, la Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici