Mesajul lui Predescu după ce Steaua a ratat promovarea în Liga 3: Îmi cer scuze

Alin Predescu, unul dintre evidenţiaţii Stelei din acest an, a avut un mesaj la finalul sezonului în care echipa a ratat şansa de a merge la barajul de promovare în Liga 3.

485 afișări
Imaginea articolului Mesajul lui Predescu după ce Steaua a ratat promovarea în Liga 3: Îmi cer scuze

Mesajul lui Predescu după ce Steaua a ratat promovarea în Liga 3: Îmi cer scuze

Imediat după înfrângerea cu Rapid, mijlocaşul le-a transmis câteva cuvinte fanilor şi a dat asigurări că doreşte să continue la echipa din Ghencea.

Predescu a fost titular în partida cu Rapid, dar nu a avut un rol decisiv pentru echipa sa, în partida jucată pe Arena Naţională: "Sper ca sezonul viitor să aveţi parte de o echipă la nivelul vostru. Mă înclin în faţa voastră, pentru tot ce aţi făcut pentru noi, inimile voastre mari vor avea parte de Steaua pe prima scenă fotbalistică cât de curand. Îmi cer scuze pentru zilele, orele, minutele şi secundele în care aţi muncit pentru Steaua, voi sunteţi Steaua, iar Steaua va însemna mereu CSA! Vă iubesc şi îmi cer scuze pentru toată dezamăgirea din sufletele voastre. Nu este mesaj de adio, cât timp voi fi dorit aici, aici voi juca", a fost mesajul decarului Stelei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici