Messi, ovaţionat de 500 de persoane prezente la o piesă de teatru la care a mers împreună cu mama sa

Lionel Messi (28 de ani), starul argentian din echipa Barcelonei, a încercat să asiste fără să fie reperat de public la o piesă de teatru din oraşul său natal, Buenos Aires, dar a fost reperat de unul dintre actori şi a urcat pe şcena pentru a fi ovaţionat, anunţat The Sun.

529 afișări
Imaginea articolului Messi, ovaţionat de 500 de persoane prezente la o piesă de teatru la care a mers împreună cu mama sa

Messi, ovaţionat de 500 de persoane prezente la o piesă de teatru la care a mers împreună cu mama sa (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Căpitanul naţionalei Argentinei a fost convins să urce pe scenă, iar cei 500 de spectatori prezenţi la spectacol au început să-l ovaţioneze. "Ole, ole, Leo, Leo", au strigat cei prezenţi în sală. Messi a întârziat intenţionat la piesa respectivă, şi a intrat în sală după ce aceasta a început, iar lumina era stinsă. Messi a fost însoţit de mama sa şi alţi membrii ai familiei.

În ciuda timidităţii, fotbalistul s-a lăsat îmbrăţişat de toţi actorii prezenţi pe scenă, în faţa unei mulţimi radiante. Messi urmează să joace, marţi, cu naţionala Argentinei la Cordoba, contra Boliviei, într-un meci din preliminariile Mondialului 2018.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici