Messi: Să câştig Cupa Mondială ar fi cel mai frumos lucru din lume

Internaţionalul argentinian al echipei FC Barcelona, Lionel Messi, de patru ori câştigător al Balonului de Aur, a declarat, sâmbătă, că obţinerea titlului mondial ar fi "cel mai frumos lucru din lume".

187 afișări
Imaginea articolului Messi: Să câştig Cupa Mondială ar fi cel mai frumos lucru din lume

Lionel Messi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"După ce am câştigat cu Barcelona tot ce era posibil, să câştig Cupa Mondială ar fi cel mai frumos lucru din lume", a spus Messi pentru cotidianul El Periodico.

Lionel Messi a câştigat cu FC Barcelona multe trofee, dar nu a reuşit astfel de performanţe şi cu naţionala ţării sale, la care a fost criticat la începutul carierei.

"După ce am trăit la naţională, acum este ca un paradis pentru mine", a spus fotbalistul, mulţumit de parcursul Argentinei în preliminariile CM-2014 (şase victorii, două remize, o înfrângere). "Înainte nu doar eu eram la un nivel inferior. Era întreaga echipă. Însă din fericire am putut să schimbăm asta", a adăugat Messi.

Deşi este foarte ataşat de FC Barcelona, Messi şi-a reafirmat intenţia de a ajunge să joace în Argentina. "Nu ştiu când, dar într-o bună zi voi juca în Argentina. Nu contează când. Chiar şi la 40 de ani!", a menţionat fotbalistul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici