Messi va semna joi prelungirea contractului cu FC Barcelona până în 2018

Argentinianul Lionel Messi va semna joi prelungirea contractului cu FC Barcelona până în 2018, a anunţat, marţi, clubul catalan, liderul campionatului Spaniei.

156 afișări
Imaginea articolului Messi va semna joi prelungirea contractului cu FC Barcelona până în 2018

Messi va semna joi prelungirea contractului cu FC Barcelona până în 2018 (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Cvadruplul Balon de Aur format la Barca, "în prezent în Suedia cu naţionala Argentinei va semna joi noul contract prin care va rămâne la FC Barcelona până la 30 iunie 2018", precizează clubul pe site-ul oficial.

FC Barcelona a anunţat încă din 18 decembrie acordul cu Messi pentru prelungirea cu doi ani a contractului care iniţial urma să expire în 2016.

De asemenea, clubul a decis şi prelungirea contractelor lui Carles Puyol şi Xavi Hernandez până în 2016.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici