Michel Platini a acceptat Ice Bucket Challenge şi i-a nominalizat pe Boniek, Savicevici şi Suker

Preşedintele UEFA, Michel Platini, a acceptat Ice Bucket Challenge şi i-a nominalizat la rândul său pe conducătorii federaţiilor din Polonia - Zbigniew Boniek, Muntenegru - Dejan Savicevici şi Croaţia - Davor Suker, informează uefa.com.

84 afișări
Imaginea articolului Michel Platini a acceptat Ice Bucket Challenge şi i-a nominalizat pe Boniek, Savicevici şi Suker

Michel Platini a acceptat Ice Bucket Challenge şi i-a nominalizat pe Boniek, Savicevici şi Suker (Imagine: Uefa.com)

Platini poate fi văzut într-un filmuleţ postat pe site-ul UEFA mulţumindu-i fostului internaţional italian Roberto Baggio pentru că l-a provocat, promiţând că UEFA va face o donaţie şi numindu-i pe Boniek, Savicevici şi Suker, înainte să i se toarne pe cap apă rece dintr-o găleată.

"ALS Ice Bucket Challenge" este o campanie de donaţii la care au aderat numeroase personalităţi din întreaga lume. Participanţii sunt provocaţi să îşi toarne pe cap apă cu gheaţă şi să facă o donaţie pentru cercetarea în domeniul afecţiunilor cerebrale.

Numeroase celebrităţi, de la fostul preşedinte George W. Bush şi până la cântăreţul Justin Bieber ori fondatorul Microsoft Bill Gates, au răspuns provocării în cadrul campaniei ALS Ice Bucket Challenge, ce constă în turnarea unei găleţi cu apă cu gheaţă pe cap sau o donaţie, iar de cele mai multe ori ambele, către Asociaţia ALS. Fenomenul a fost imitat şi în România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici