Mihaela Buzărnescu a fost eliminată în semifinale la BRD Open

Mihaela Buzărnescu a fost eliminată în semifinalele turneului BRD Open desfăşurat la Bucureşti. Locul 35 mondial a cedat în faţa Petra-ei Martic, scor 6-4, 6-4, astfel că România a rămas fără reprezentante pe tabloul de simplu.

653 afișări
Imaginea articolului Mihaela Buzărnescu a fost eliminată în semifinale la BRD Open

Mihaela Buzărnescu a fost eliminată în semifinale la BRD Open

Martic, locul 60 în clasamentul WTA, va da piept în finală cu câştigătoarea dintre Sevastova şi Hercog. Chiar dacă Miki Buzărnescu nu cedase niciun set până în această după-amiază, numărul mare de greşeli neforţate şi-a spus cuvântul.

Buzărnescu se poate revanşa la dublu. După ce Begu şi Mitu s-au calificat în ultimul act, Miki şi Raluca Olaru vor intra pe zgură în a doua semifinală, contra cuplului Kovinic / Zanevska. Deţinătoarea trofeului la BRD Open, Irina Begu, a fost eliminată în primul tur la Arenele BNR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici