Mihaela Buzărnescu a pierdut primul meci de la mini-Turneul Campioanelor

Mihaela Buzărnescu a debutat cu o înfrângere la mini-Turneul Campioanelor de la Zhuhai (China). Românca evoluează în proba de dublu, alături de Alicja Rosolska (Polonia), iar în primul duel a cedat în faţa cuplului Shuko Aoyama (Japonia)/ Lidziya Marozava (Belarus), scor 3-6; 2-6.

624 afișări
Imaginea articolului Mihaela Buzărnescu a pierdut primul meci de la mini-Turneul Campioanelor

Mihaela Buzărnescu a pierdut primul meci de la mini-Turneul Campioanelor

Buzărnescu şi Rosolska sunt favoritele principale în China, la ultimul turneu al sezonului. Fac parte din Grupa A, iar accederea în fazele eliminatorii sunt mici, în urma eşecului. Mai are o singură partidă în faza grupelor, iar în următorul tur merge cuplul de pe primul loc.

Partida din prima etapă a fost la discreţia adversarelor. Din cele 10 oportunităţi de break, din meci, au concretizat patru, câte două în fiecare set, pentru a închide partida după o oră şi 18 minute. Perechea româno-poloneză a fost dominată la aproape toate capitolele. Singurul câştig a fost procentajul de pe primul serviciu, cu un procentaj de 71 %.

Buzărnescu/ Rosolska reintră în concurs joi, când vor juca împotriva perechii Qianhui Tang (China)/ Fang Ying Xun (China).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici