Mihai Neşu a fost vizitat de colegii săi pentru prima dată de la accidentare

Fundaşul echipei FC Utrecht, Mihai Neşu, care face recuperarea la un centru specializat, după accidentarea gravă suferită în 10 mai, a fost vizitat pentru prima dată de câţiva colegi ai săi, iar românul a început să se deplaseze ocazional cu un scaun cu rotile, pe care îl controlează cu bărbia.

421 afișări
Imaginea articolului Mihai Neşu a fost vizitat de colegii săi pentru prima dată de la accidentare

Mihai Neşu a fost vizitat de colegii săi pentru prima dată de la accidentare (Imagine: Cosmin Motei/Mediafax Foto)

Potrivit Voetbal International, la sfârşitul săptămânii trecute, alături de jucători, Neşu a mai fost vizitat de acţionarul majoritar al clubului, Frans van Seumeren, de preşedintele Jan Willem van Dop şi de directorul tehnic Foeke Booy. Jurnalul mai notează că Mihai Neşu poate să îşi mişte puţin braţul drept şi umerii.

"Mihai este motivat şi se bucură de orice progres", a declarat Booy.

Mihai Neşu s-a accidentat, în data de 10 mai, la coloană în urma unei ciocniri cu un coechipier, Alje Schut, fiind transportat de urgenţă la spital, unde i s-a descoperit o vertebră cervicală fracturată. El a fost supus unei intervenţii chirurgicale de cinci ore, în care i-a fost refăcută vertebra fracturată din zona cervicală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici