Mihai Pintilii a depus memoriu la FRF şi doreşte să joace la Politehnica Iaşi

Jucătorul formaţiei Jiul Petroşani, Mihai Pintilii, a declarat marţi, pentru MEDIAFAX, că a depus memoriu la Federaţia Română de Fotbal pentru o datorie de 10.000 de euro şi aşteaptă să fie declarat jucător liber de contract, pentru a putea semna cu Politehnica Iaşi.

103 afișări
Imaginea articolului Mihai Pintilii a depus memoriu la FRF şi doreşte să joace la Politehnica Iaşi

Mihai Pintilii a depus memoriu la FRF şi doreşte să joace la Politehnica Iaşi

"Eu vreau să joc la Poli Iaşi. Cei de la Jiul au faţă de mine o datorie de aproape 10.000 de euro, drept pentru care am depus la federaţie un memoriu. Sper ca joi să fiu declarat jucător liber de contract şi vineri să pot veni la Iaşi pentru a discuta toate amănuntele legate de semnarea unei înţelegeri cu Poli Iaşi. Am purtat deja mai multe discuţii cu cei de la Iaşi şi ne-am înţeles în principiu. Rămâne ca eu să-mi rezolv situaţia cu Jiul", a spus Pintilii.

Mihai Pintiliii, în vârstă de 25 de ani, a precizat că i-ar face plăcere să revină la Iaşi, acolo unde a jucat în perioada junioratului: "Ar fi o plăcere pentru mine să mă întorc acasă. Eu mi-am făcut junioratul la Noua Generaţie Iaşi, unde am lucrat sub comanda lui Mihai Romilă. Activitatea la seniori mi-am început-o la Viitorul Hârlău, unde i-am avut antrenori pe Ovidiu Burdujan şi pe Marcel Cojocaru. De-abia din 2007 am plecat la Jiul Petroşani. Sper ca problema cu Jiul să se rezolve joi şi să pot evolua în prima ligă, cu Poli Iaşi", a menţionat fotbalistul.

Altfel, surse din cadrul clubului ieşean susţin că un alt jucător de la Jiul Petroşani, Salif Nogo, ar putea ajunge în dealul Copoului în această iarnă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici