Mihai Pintilii va juca la Pandurii Târgu Jiu până la finalul sezonului (oficial)

Clubul Pandurii Târgu Jiu a anunţat, sâmbătă, pe site-ul oficial, că mijlocaşul Mihai Pintilii va juca la echipa gorjeană până la finalul acestui sezon, sub formă de împrumut de la gruparea Al Hilal.

146 afișări
Imaginea articolului Mihai Pintilii va juca la Pandurii Târgu Jiu până la finalul sezonului (oficial)

Mihai Pintilii va juca la Pandurii Târgu Jiu până la finalul sezonului (Imagine: Laurenţiu Mich/Mediafax Foto)

"Preşedintele clubului Pandurii, Eugen Pârvulescu, a anunţat azi oficial că s-a ajuns la un acord pentru împrumutul până în vară al mijlocaşului Mihai Pintilii la Pandurii Târgu Jiu. Tot astăzi impresarul jucătorului, Ana Maria Prodan, a confirmat faptul că clubul Al Hilal a semnat actele de împrumut al jucătorului la clubul Pandurii", se arată pe site-ul clubului din Târgu Jiu.

Mihai Pintilii se va alătura echipei Pandurii la antrenamente după ce se va încheia acţiunea de pregătire a reprezentativei divizionare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici