Mihai Stoica: A fost un meci nebun, echipa Pandurii a jucat extraordinar

Managerul general al Unirii Urziceni, Mihai Stoica, a declarat că partida cu Pandurii Târgu Jiu a fost una "nebună", lăudând prestaţia formaţiei gazdă în meciul încheiat la egalitate, scor 0-0, în prima etapă a sezonului 2010/2011 al Ligii I.

16 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoica: A fost un meci nebun, echipa Pandurii a jucat extraordinar

Mihai Stoica: A fost un meci nebun, echipa Pandurii a jucat extraordinar (Imagine: Raul Ştef/Mediafax Foto)

"A fost un meci nebun care se putea încheia cu orice rezultat, mai puţin cu 0-0 dacă ne luăm după desfăşurarea partidei. Şi până la urmă a fost 0-0. Echipa Pandurii a jucat extraordinar până în minutul 70, după care a făcut tot ce a putut să tragă de timp, asta am văzut eu, că au stat pe jos. Când ai două bare şi ratezi două ocazii, cum au fost cele ale lui Frunză şi Dale, nu poţi să fii mulţumit, numai că şi Pandurii puteau să înscrie, asta e cert. Fiindcă au făcut un joc foarte bun. Din păcate s-a creat emulaţia de care mă temeam, echipa e foarte bine pusă în teren de Badea şi ne-au făcut un meci greu. Cred că vor suferi multe echipe aici", a spus Mihai Stoica.

Oficialul formaţiei Unirea a adăugat că în finalul meciului a existat o greşeală de arbitraj, aluzie la golul anulat în prelungirile partidei echipei gorjene, pe motiv de ofsaid.

"Nu cred că se poate spune că Radu Petrescu a dat 5 la sută pentru oaspeţi, dar în final a fost o fază grea şi o greşeală de arbitraj. În opinia mea a fost gol valabil pentru Pandurii, eu aşa am văzut că a fost gol valabil marcat de Pandurii în ultimul minut de prelungiri. Sunt fair-play, de ce să spun altfel dacă asta am văzut? E fază grea, dar mie mi s-a părut că a fost gol valabil", a precizat Mihai Stoica.

Echipa Unirea Urziceni a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, vineri, în deplasare, cu formaţia Pandurii Târgu Jiu, în prima etapă a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici