Mihai Stoica: Am avut o altercaţie la Mediaş cu o persoană, dar nimic mai mult. Managerul crede că există o campanie de denigrare a lui

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat, marţi, că a avut o altercaţie cu unul dintre nuntaşii prezenţi în hotelul de la Mediaş, unde Steaua a fost cazată cu ocazia meciului cu Gaz Metan, pierdut cu 0-3, dar aceasta a fost provocată de acel localnic şi nu au existat lovituri.

99 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoica: Am avut o altercaţie la Mediaş cu o persoană, dar nimic mai mult. Managerul crede că există o campanie de denigrare a lui

Mihai Stoica (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Băiatul de 24 de ani m-a bruscat. Eu i-am zis să nu mă atingă. El a zis că dacă mă atinge, ce? M-a împins şi a început altercaţia. A fost doar o altercaţie şi apoi am plecat. Băiatul era băut şi m-a bruscat de două ori, dar nu mai contează asta. Sunt pus într-o situaţie proastă şi nu s-a întâmplat aşa. Dacă acest băiat are o contuzie, acum ies din fotbal. Eram nervos, a fost o altercaţie, dar a fost o altercaţie pentru că m-a bruscat de două ori. Am reacţionat normal, nu a fost niciun uppercut sau vreo directă", a spus Mihai Stoica la Gsp Tv.

Conform unui martor anonim prezent la incident, care a dialogat cu Mihai Stoica în timpul emisiunii TV, altercaţia dintre cei doi a început după ce uşa hotelului nu se deschidea. Martorul susţine că Mihai Stoica i-a provocat răni "băiatului de 24 de ani". Managerul stelist a insistat ca "presupusa victimă" să intre într-un dialog cu el, dar "martorul anonim" nu a putut să-l convingă pe acesta.

Mihai Stoica a negat informaţia publicată marţi, de Gazeta Sporturilor, conform căreia el ar fi încercat să-l convingă pe şoferul autocarului stelist să traverseze o cale ferată din Mediaş când semnalele luminoase erau aprinse.

Managerul consideră că există o campanie de denigrare a lui şi sunt informaţii din interiorul clubului care ajung în presă într-o formă exagerată. El a menţionat că bănuieşte cine se află în spatele campaniei de denigrare a lui, dar nu a dat niciun nume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici