Mihai Stoica: Am primit o ofertă foarte, foarte mare de la Trabzonspor pentru Bourceanu

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat, miercuri, că gruparea turcă Trabzonspor a înaintat o ofertă "foarte, foarte mare" pentru transferul căpitanului echipei bucureştene, Alexandru Bourceanu.

321 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoica: Am primit o ofertă foarte, foarte mare de la Trabzonspor pentru Bourceanu

Mihai Stoica: Am primit o ofertă foarte, foarte mare de la Trabzonspor pentru Bourceanu (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

"Există o ofertă concretă din partea Trabzonspor, dar nu am discutat încă cu el. Dacă intenţionează ca el să plece la Trabzon, noi suntem destul de aproape cu clubul, dar contează şi poziţia sa şi a agentului său. Sincer, eu nu am crezut că un club poate să achite o sumă atât de mare pentru un jucător aflat în ultimele luni de contract, dar probabil că şi-l doresc foarte mult. Nu m-ar deranja să rămână până la finalul contractului, dar suma este foarte, foarte mare. O altă sumă nu o puteam lua în calcul, dar este foarte important ce va decide şi el", a spus Stoica, la DigiSport.

Mijlocaşul Alexandru Bourceanu şi portarul Ciprian Tătăruşanu îşi termină contractele în vară cu Steaua, cei doi neprelungindu-şi înţelegerile până în prezent.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici