Mihai Stoica: Dacă venea Olăroiu mai devreme altfel era acest campionat pentru Steaua

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat, sâmbătă, după victoria din meciul cu CFR Cluj, scor 3-1, că dacă tehnicianul Cosmin Olăroiu venea mai devreme acest campionat era altfel pentru echipa "roş-albastră".

51 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoica: Dacă venea Olăroiu mai devreme altfel era acest campionat pentru Steaua

Mihai Stoica: Dacă venea Olăroiu mai devreme altfel era acest campionat pentru Steaua (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"Îi felicit pe băieţi, eu mă gândesc deja la meciul cu Dinamo. După aspectul jocului, rezultatul de astăzi este normal. Dacă venea Olăroiu mai devreme altfel era acest campionat pentru Steaua. Eu mi-aş dori ca el să rămână la Steaua. M-aş bucura pentru că s-ar reedita echipa tehnică şi administrativă care a reuşit acea semifinală de Cupa UEFA. Rămânerea lui Olăroiu ar fi o garanţie pentru performanţă. Am convins doi jucători să vină la Steaua din sezonul viitor. Ei vor aduce un plus de agresivitate şi profesionalism. Sunt doi brazilieni din campionatul Portugaliei", a spus Stoica.

Întrebat de retragerea căpitanului Cristian Chivu de la echipa naţională a României, Stoica a răspuns: "E o lovitură pentru echipa naţională. Chivu este un om pe care îl apreciez foarte mult, dar bine că în zona aceea a terenului sunt soluţii".

Tehnicianul Cosmin Olăroiu a avut un conflict cu un om de ordine în momentul în care a încercat să faciliteze intrarea în stadion a unei maşini.

De asemenea, finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a avut un conflict cu un om de ordine în momentul în care a dorit să intre la vestiare însoţit de jurnalişti. Omul de ordine l-a lăsat pe Becali, dar nu a fost de acord şi cu intrarea jurnaliştilor, cu toate că oficialul bucureştean i-a cerut să-i lase şi pe aceştia.

Echipa Steaua Bucureşti a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 3-1 (2-1), formaţia CFR Cluj, în etapa a XXXIV-a, ultima a Ligii I, şi şi-a asigurat locul de Liga Europa pentru sezonul viitor. Golurile învingătorilor au fost marcate de Surdu '5, Nicoliţă '18 şi Bilaşco '89, în timp ce pentru gazde a înscris Buş, în minutul 43.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici