Mihai Stoica: Marica are propunere de un milion de euro pe an de la Steaua, mâine va da răspunsul. Piţurcă: Ar fi un uriaş pas înapoi pentru el

Managerul FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat, vineri, că finanţatorul Gigi Becali a discutat cu atacantul Ciprian Marica şi i-a propus acestuia un contract pe trei ani cu gruparea bucureşteană, cu un salariu anual de un milion de euro.

244 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoica: Marica are propunere de un milion de euro pe an de la Steaua, mâine va da răspunsul. Piţurcă: Ar fi un uriaş pas înapoi pentru el

Ciprian Marica (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Gigi a discutat deja cu Marica, a mărit oferta. Are propunere de un milion pe an, trei ani de zile de contract. Mâine (n.r. - sâmbătă), la ora 13.00 va da răspunsul", a spus Stoica la DigiSport.

Ciprian Marica a jucat ultima dată la Schalke 04 şi în prezent este liber de contract. Marica face parte din lotul convocat de selecţionerul Victor Piţurcă pentru meciurile cu Ungaria şi cu Turcia, din preliminariile Cupei Mondiale din 2014.

Steaua caută un atacant, pentru a-şi întâri lotul în vederea meciurilor din Grupa E a Ligii Campionilor, în care va evolua alături de echipele Chelsea, Schalke 04 şi FC Basel.

Piţurcă: Dacă Marica ar veni în campionatul României ar fi un pas uriaş înapoi

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat, vineri, la Sport.ro, că nu îl sfătuieşte pe atacantul Ciprian Marica să se întoarcă în campionatul României, deoarece, consideră tehnicianul, revenirea în Liga I ar fi "un pas uriaş înapoi", ţinând cont de valoarea fotbalistului.

"Din discuţiile cu el, mi-a spus că nu se pune problema să se întoarcă în campionatul României. Eu i-aş recomanda acelaşi lucru, dat fiind faptul că el este un jucător extrem valoros, iar dacă ar veni în campionatul României ar fi un pas uriaş înapoi pentru el. Mi-a spus că are două-trei echipe, nu de calibru foarte mare, care îi oferă un salariu de la două milioane (n.r. - de euro), două milioane şi jumătate în sus, aşa că nu o să vină la o echipă din România, care nu poate să plătească mai mult de 200-300.000", a spus Piţurcă.

Antrenorul a precizat că valoarea lui Marica îl recomandă să facă parte din echipa naţională, chiar dacă nu are meciuri disputate în acest sezon la nivel de club. "Era bine să aibă meciuri în picioare. Face parte din lot, l-am pregătit noi, s-a pregătiti cu Dinamo în această săptămână şi vreau să le mulţumesc, în special lui Gigi Mulţescu. Datorită calităţilor lui, Marica a jucat foarte bine la echipa naţională, chiar dacă nu evolua la echipa de club", a menţionat selecţionerul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici