Mihai Stoica: Steaua îl va da în judecată pe Valeriu Răchită

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă că liderul Ligii I îl va da în judecată pe fostul jucător Valeriu Răchită, care a afirmat că "roş-albaştrii" ar trebui să investească bani în centrul de copii şi juniori şi nu în mituirea arbitrilor.

111 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoica: Steaua îl va da în judecată pe Valeriu Răchită

Mihai Stoica (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

"Am renunţat să mă mai implic în polemici. Spre exemplu, după declaraţiile pe care le-a dat Răchită la adresa Stelei, că Steaua ar fi trebuit să bage bani în centrul de copii şi nu în arbitri, îl vom acţiona în judecată. Va răspunde în instanţă, iar suma pe care o vom solicita va fi una pe măsura declaraţiilor pe care le-a dat. L-am lăsat să mă jignească, nu am replicat în ultima vreme, dar această afirmaţie este foarte gravă, face atingere demnităţii noastre. Aici cred că a făcut o mare greşeală, cel puţin aşa spun avocaţii", a spus Stoica.

Mihai Stoica a afirmat că nu crede că vreun club din Liga I mituieşte arbitrii. "Va trebui să vină să demonstreze că noi am plătit arbitrii şi asta va fi imposibil, pentru că noi nu facem aşa ceva şi nu cred că există în România o echipă care face aşa ceva. Pentru asta trebuie să plătească aşa cum vor plăti toţi cei care dau declaraţii fără să aibă probe, pentru că nu are rost să ne mai certăm", a completat Stoica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici