Mihai Teja: Aş semna oricând o petiţie pentru eliberarea lui Gică Popescu

Tehnicianul echipei Universitatea Cluj, Mihai Teja, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că ar semna oricând o petiţie pentru eliberarea fostului internaţional Gheorghe Popescu, "un simbol al României", condamnat la închisoare cu executare în Dosarul transferurilor.

81 afișări
Imaginea articolului Mihai Teja: Aş semna oricând o petiţie pentru eliberarea lui Gică Popescu

Mihai Teja (Imagine: Mircea Roşca / Mediafax Foto)

"Normal că aş semna oricând o petiţie pentru eliberarea lui Gică Popescu. El e un simbol al României, a făcut enorm de multe lucruri bune pentru ţară. Nu am avut onoarea să-l cunosc, însă chiar şi aşa susţin eliberarea sa", a spus Teja.

Mihai Teja a vorbit şi despre meciul pe care Universitatea Cluj îl va disputa, sâmbătă, în deplasare, cu Concordia Chiajna, considerat de el un joc dificil. "E un meci foarte dificil. După partida cu Astra a fost o oarecare stare de euforie în rândurile echipei, dar totul s-a risipit rapid. Le-am spus băieţilor că nu degeaba Concordia Chiajna e pe locul 9. Trei puncte împotriva lor sunt esenţiale pentru Universitatea. Nu ne îngrijorează starea gazonului de la Chiajna, noi nu avem doar cauciucuri de iarnă sau de vară, băieţii trebuie să se adapteze la orice condiţii", a precizat Teja.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici