Mijlocaşul Alexandru Benga va juca la Oţelul Galaţi

Mijlocaşul central Alexandru Benga, de la Petrolul Ploieşti, va juca la Oţelul Galaţi din sezonul viitor, jucătorul alăturându-se lotului campioanei României la Poiana Braşov, a anunţat, marţi, site-ul oficial al grupării gălăţene.

20 afișări

Benga, declarat cel mai bun tânăr jucător din Seria a II-a a Ligii a II-a, ediţia 2010-2011, a semnat cu Oţelul încă din vara anului trecut, când se afla în ultimele luni de contract cu gruparea prahoveană, şi a continuat să joace la Petrolul sub formă de împrumut.

Alexandru Benga, care va împlini miercuri 22 de ani, a jucat în cariera sa la formaţiile FC Braşov, Forex Braşov, FC Săcele şi Petrolul Ploieşti. "Există viaţă şi după Liga Campionilor şi este firesc să ne gândim şi la viitor. Benga este un jucător care poate să crească foarte mult", a declarat directorul general al gălăţenilor, Marius Stan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici