Miller: Trebuie să mergem la Bucureşti să câştigăm meciul cu Unirea

Atacantul Kenny Miller (Glasgow Rangers) a declarat că echipa sa va merge la Bucureşti determinată să câştige meciul cu Unirea Urziceni, pentru a mai avea şanse de calificare mai departe în Liga Campionilor, şi crede că scoţienii sunt capabili de acest lucru, informează Sky Sports TV.

14 afișări
Imaginea articolului Miller: Trebuie să mergem la Bucureşti să câştigăm meciul cu Unirea

Miller: Trebuie să mergem la Bucureşti să câştigăm meciul cu Unirea (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Aş fi preferat să avem nouă puncte, nu unul singur, dar ştim ce avem de făcut. Dacă batem Unirea şi Stuttgart am avea o şansă bună înaintea ultimului meci. Ar fi extraordinar să reuşim calificarea. La meciul cu Unirea de pe Ibrox Park am vrut să fim concentraţi, dar nu s-a întâmplat. Dacă te uiţi din nou la acel joc, vezi că au avut câteva acţiuni bune, dar le-a intrat tot. N-a fost ceva ieşit din comun, dar tot ce se putea întâmpla rău s-a întâmplat în primele 20 de minute ale reprizei a doua. Trebuie să mergem la Bucureşti să câştigăm dacă vrem să ne calificăm şi vom face totul pentru asta. Putem obţine victoria", a spus Miller.

Meciul Unirea Urziceni - Glasgow Rangers va avea loc, miercuri, de la ora 21.45, pe stadionul "Steaua", în cadrul a grupei G a Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici