Ministerul Tineretului şi Sportului alocă 15 milioane de lei Programului "Pierre de Coubertin"

Ministerul Tineretului şi Sportului organizează, în perioada 11-27 mai 2015, Sesiunea de finanţare a programului Pierre de Coubertin, prin evaluare şi selecţie de proiecte ale federaţiilor sportive naţionale, bugetul alocat crescând de la 6 la 15 milioane de lei, se arată într-un comunicat al MTS.

128 afișări
Imaginea articolului Ministerul Tineretului şi Sportului alocă 15 milioane de lei Programului "Pierre de Coubertin"

Ministerul Tineretului şi Sportului alocă 15 milioane de lei Programului "Pierre de Coubertin" (Imagine: Shutterstock)

"Dezvoltarea sportului de masă este prioritară pentru ministerul tineretului şi sportului şi pentru sportul românesc. In 2014 am inclus sportul de masă în lista celor trei piloni pe care se bazează Strategia Naţională pentru Sport, iar în 2015 creştem bugetul alocat programului «Pierre de Coubertin» de la 6 milioane de lei, la 15 milioane de lei", a declarat ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo.

La finanţare se admite un proiect/federaţie, cu o sumă maximă solicitată de 300 de mii de lei. Dosarele se pot depune până pe 8 mai, ora 14.00, la sediul Ministerului Tineretului şi Sportului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici